click 

Over Ons

Het verhaal
van Sharky's gym en oprichter Sarb 

Op 38 jarige leeftijd begon ik mijn lifestyle te veranderen, ik ging naar Thailand voor een verandering in mindset en om een gezondere levensstijl aan te leren.
Voordat ik hieraan begon heb ik een lange tijd in een vicieuze cirkel gezeten van feesten, alcohol en kaarten. 
Ik raakte fysiek, mentaal en emotioneel in een dieptepunt. Door letterlijk ''rock bottom'' te raken besefte ik dat ik een dergelijke leven niet wilde lijden en dat ik een meerwaarde wilde leveren aan mijzelf en aan anderen. 

Ik was al eerder in Thailand geweest, maar deze keer besloot ik om alleen te gaan. Ik ging weg van de afleidingen en verleidingen die mij elke keer terug trokken de visieuze cirkel in. 

Letterlijk cold turkey heb ik mijn bad habits achter mij gelaten en mijzelf aangeleerd om op tijd naar bed te gaan, gezond te eten en te sporten. Na 6 weken in Thailand te verblijven keerde ik terug naar Nederland en hier heb ik de positieve gewoontes doorgezet. Ik ben meteen begonnen aan een opleiding als personal coach zodat ik ook anderen zou kunnen begeleiden bij het veranderen van hun levensstijl en het behalen van huin body goals.


Bij Healthclub 17 in Schiedam ben ik begonnen als personal coach. Hier heb ik vele clienten met goed gevolg mogen begeleiden naar hun persoonlijke doelen. Na ongeveer een jaar verhuisde ik mijn werkzaamheden naar FOX GYM Rotterdam, en hier ik tot de eerste Corona beperkingen ook met plezier veel clienten kunnen begeleiden.  


Na de eerste Corona beperkingen besloot ik het avontuur aan te gaan van een eigen sportschool, waar ik de beste omstandigheden wilde creëren voor mijn clienten om hun doelen zonder beperkingen te kunnen behalen. 


Inmiddels zijn we met SHARKYS GYM uitgegroeid tot een meer dan volwaardige sportschool met ruim 60 verschillende trainingstoestellen waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar vrij kunt trainen, maar ook nog steeds de persoonlijke begeleiding kan krijgen van 8 personal coaches.
Read More

Voeding

Gebalanceerde voeding is key voor het maken van- en behouden van je vooruitgang

Gewicht training

Om spieren op te bouwen is het van uiterst belang dat je de juiste oefeningen doet

Cardio

Cardio is een belangrijk onderdeel van het trainingsschema 

Discipline

Discipline is de brug tussen je prestaties en het behalen van je doelen

Missie

De missie van SHARKYS GYM is om mensen naar hun gezondste vorm te krijgen, fysiek, mentaal en emotioneel. 

Visie

Onze visie is om wereldwijd zoveel mogelijk mensen te inspireren om gezonder te gaan leven en durven de stappen te gaan zetten om hun persoonlijke doelen te behalen
Train at Sharky’s gym

Word de beste versie van jezelf. Geen excuses.

Copyright © 2023 All Rights Reserved

Design By :  Æmeyo.com

apartmentprinterfile-emptymapcrossmenu